Start på ny

Fjernelse af permenent makeup

Permanent makeup – i daglig tale PMU – er ikke permanent hos os. Hos Laserlounge benytter vi en laserbehandling, der er særdeles velegnet til fjernelse af PMU. En PMU fjernes som regel på 2-6 gange; især de nyere PMU-pigmenter og tekniker fjernes hurtigt. Årsagen er, at de ikke er optegnet særligt dybt i huden og lavet med ‘skygger’. Antallet af behandlinger afhænger dog også af mange andre parametre, f.eks. hvor gammel din tatovering er, hvor meget farve der er i og hvor hurtig din krop er til at udskille pigmenterne. Vi anbefaler derudover altid 6 uger mellem hver behandling.

Vi bruger kun medicinsk godkendte lasere, der er designet specielt til formålet, og som er de absolut bedste på markedet. Med vores laser kan du regne med ca. halvt så mange behandlinger i forhold til andre type lasere. Fjernelsen af PMU foregår med en laserbehandling på samme måde, som fjernelse af enhver anden tatovering. Laserbehandlingen er en højfrekvent lysbølge som ’skydes’ ind i huden. Lysbølgen optages i farvepigmenterne fra din optegning, hvorefter disse sprænges. Når pigmenterne i din optegning absorberer lyset fra laseren, bliver de delt op i små fragmenter. 

Disse bliver så̊ absorberet af kroppens røde blodlegemer og transporteret væk via lymfesystemet. Kroppen udskiller altså selv pigmenterne på en helt naturlig måde vha. immunsystemet. I dag kan man endda også fjerne farver – selv røde toner; det tager dog lidt længere tid end den typiske sorte farver.

KAN JEG MODTAGE BEHANDLINGEN?

Af sikkerhedsmæssige årsager behandler vi ikke gravide, ammende eller personer under 18 år. Du må ikke være i behandling med blodfortyndende medicin, have pacemaker, epilepsi eller alvorlig sygdom. I en uge før behandlingen må du ikke have indtaget tetracyklin tabletter eller andet lysfølsom provokerende medicin. I de sidste 6 måneder må du ikke have indtaget isotretinointabletter (cyklisk A-vitamin).

FØR BEHANDLINGEN:

Dit behandlings forløb starter med en indledende konsultation, hvor vi sammen gennemgår forløbet og du får svar på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at medbringe en bisidder til konsultation og behandling. Huden skal være så lys som muligt, undgå derfor solbadning i op til 1 uge før behandling. Det anbefales at huden er velplejet og ikke mangler fugt inden der startes på behandlingen.

Du kan booke en tid til Konsultation, behandling under booking.