Spol tiden tilbage

Tatoveringsfjernelse

Mange får tatoveringer af forskellige årsager uanset om det er af kulturelle eller personlige årsager så kan vi hjælpe med at fjerne din tatovering. Postulatet om at tatoveringer er permanente er blot en myte. Det er kun til en hvis grænse at tatoveringer er permanente. Hos LaserLounge er vi specialister i fjernelse af tatoveringer og vi arbejder med markedets bedste, kraftigste og mest skånsomme laserudstyr.

Vores udstyr består af en Q-Switched laser som udsender energi i en stærk puls. Denne puls af energi opvarmer blækket på din hud for at opløse den. Det vil oftest være nødvendigt for dig at modtage flere behandlinger over flere uger for at fjerne din tatovering. Dette er afhængigt af størrelsen på din tatovering.

Tatoveringsfjernelse

Du kan til enhver tid ringe til os hos LaserLounge, hvor vi vil rådgive dig med vores ekspertise og skræddersy en gratis behandlingsplan. Tatoveringsfjernelse er en individuel behandling og der ingen plan der vil matche alle. Det er er derfor meget vigtigt at forhøre sig hos kompentente fagfolk indenfor området. Hos LaserLounge har vi Danmarks bedste udstyr til formålet og bestræber os løbende på at uddanne vores personale der således følger udviklingen på området.

 

Har du brug for flere oplysninger?

Ring til os idag!