Spol tiden tilbage

Tatoveringsfjernelse

Mange får tatoveringer af forskellige årsager, uanset om det er af kulturelle eller personlige årsager så kan vi hjælpe med at fjerne din tatovering.

Postulatet om at tatoveringer er permanente er blot en myte. Der vil ikke komme arvæv med den laser vi anvender. Det giver meget sjældent ar. Ofte når man ser ar efter et færdig behandlet forløb, er det fordi tatoveringen har været stukket for dybt.

Vi har fjernet tatoveringer i  over 2 år og fuldt mange forløb til ende. Det betyder at vi er blevet ret gode til at vurdere hvilke tatoveringer der rent faktisk kan forsvinde. Det er ikke alle tatoveringer der kan komme 100% væk. Vi kan vurdere din tatovering ved en konsultation. Vi har TRI-BEAM q switch laser. Det er en yderst professionel laser, som bruges i vores branche hele verden over. Den bliver også brugt af læger fordi den også har professionelle egenskaber inden for hud og rynke behandling

Hos Laser Lounge er vi specialister i fjernelse af tatoveringer Vores udstyr består af en Q-Switched laser som udsender energi i en stærk puls. Denne puls af energi opvarmer blækket på din hud for at opløse den. Det vil oftest være nødvendigt for dig at modtage flere behandlinger over flere uger for at fjerne din tatovering. Dette er afhængigt af størrelsen på din tatovering. Du kan til enhver tid ringe til os hos Laser Lounge, hvor vi vil rådgive dig med vores ekspertise og skræddersy en gratis behandlingsplan. Tatoveringsfjernelse er en individuel behandling og der ingen plan der vil matche alle. Det er er derfor meget vigtigt at forhøre sig hos kompetente fagfolk indenfor området. Hos Laser Lounge har vi Danmarks bedste udstyr til formålet og bestræber os løbende på at uddanne vores personale der således følger udviklingen på området.

PRISGARANTI

Hos Laser lounge tilbyder vi prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse.

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Har du brug for flere oplysninger?

Ring til os idag!